• Historie Van der Bel

Contact

Heeft u een vraag?
Neem dan gerust contact met ons op.

Meer dan 70 jaar ervaring!

Van der Bel b.v. is een West-Fries familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring.

De fundamenten werden reeds in de vijftiger jaren gelegd door mijn overgroot opa Maarten van der Bel. Met een voorhamer en een koevoet, een juten zak onder de snelbinders ging hij op de fiets richting zijn allereerste klus: de sloop van een woonhuis.

Jan van der Bel – 2e generatie

Na een paar jaar kwam zijn zoon, mijn opa, Jan van der Bel bij het bedrijf werken. Het bruikbare materiaal als hout, dakpannen, kozijnen, stopcontacten en zelfs sanitair wat vrijkwam uit de sloopwerken werd benut voor hergebruik en verkoop. Het cradle to cradle verhaal van nu gebeurde dus vroeger al!

George Deken – 3e generatie

In 1993 draagt mijn opa het bedrijf over aan zijn dochter en schoonzoon, mijn ouders, Tinie en George Deken. Er waren op dat moment 5 personen werkzaam binnen het bedrijf. Vanaf 1993 is het bedrijf zich naast sloopwerken ook gaan specialiseren in asbestsanering.

Sjors Deken – 4e generatie

In 2005 ben ik, Sjors Deken, bij het bedrijf komen werken en in de loop der jaren zijn we ons ook gaan specialiseren in (puin) recycling en milieutechniek. Inmiddels sta ik als 4e generatie met steun van mijn broer Roy aan het roer van het familiebedrijf.

Er wordt vandaag de dag gewerkt met ongeveer 50 personen, 8 vrachtwagens, 12 graafmachines, 1 mobiele puinbreker en divers ander materieel. Het werkgebied is voornamelijk Noord-Holland.

Contact

Heeft u een vraag?
Neem dan gerust contact met ons op.

  • Historie Van der Bel

Sloopwerken Van der Bel

Sloopwerken

Asbestsanering Van der Bel

Asbestsanering

Recycling Van der Bel

Recycling

Milieutechniek Van der Bel

Milieutechniek

Thanks!

Heeft u een asbestcalamiteit, brand of stormschade? Van der Bel b.v. beschikt over een eigen calamiteitendienst met de juiste kennis en middelen om op de situatie te kunnen inspelen.  Al onze machines zijn uitgerust met overdruk en met het transport in eigen beheer kunnen wij zeer snel ter plaatse zijn.

Bel direct: 06-82013300